perjantai 15. lokakuuta 2010

Pinkki muistuttaa rintasyövästä

Hei ihmiset!
Ei kenenkään keho ole tehty niitä kaiken maailman kemikaaleja varten. Jostain kumman syystä niitä pidetään terveellisinä, mutta kuitenkin ihmiset sairastuvat todella vakavasti. Syöpä on ääriesimerkki pielessä olevasta ruokavaliosta.

E-koodit.
Siis - lopettakaa sellaisten ruokien syönti ja juonti, joihin on lisätty jotain kemikaalia. On ihan saman tekevää on noiden kemikaalien tarkoituksena parantaa makua, säilyvyyttä, ulkonäköä tai vaikkapa estää mädättäjäbakteereja haisemasta. Suuri luonto ei ole luonut ihmisen ruuansulatusjärjestelmää kemikaaleja varten.
Lopettakaa myös kaikkien vanhojen ruokien syönti. Tähän ryhmään kuuluvat kaikki puolivalmisteet ja muut einekset.

Suoliston toiminta.
Lopettakaa sellaisten ruokien syönti, jotka sotkevat suoliston toiminnan. Esimerkiksi keltaiset juustot häiritsevät suolen tehtävää. Saman tapaisen häiriön saa aikaiseksi hyvin suosittu tomaatti. Se on liian hapan suolelle - samoin peruna.

Säännöllisyys.
Tärkeimpänä on kuitenkin aterioiden säännöllisyys ja oikea-aikaisuus. Tämä tarkoittaa, että lounas on nautittava keskipäivän aikaa. Se on päivän pääateria.

Aamupala
Aamupala on useimmille ihmisille hyvään tarpeeseen, mutta sen tarkoitus ei ole herättää ruuansulatuksen koko voimaa. aamupalan pitää siis olla kevyehkö.

Päivällinen
Päivällinen on kevyempi kuin lounas. Keitto tai hedelmiä joskus viiden-kuuden aikaan on hyvä. Vatsan pitää siis olla tyhjä enne nukkumaan menoa. Solmien pitäisi olla kiinni ennen kello kymmentä.

Ravitsemustieteilijät.
Ja sitten kova juttu kaikille ravitsemustieteilijöille. Vatsan pitää myös saada levätä. se tarkoittaa, että aterioiden välillä ei mussuteta mitään.

Viite:
Pinkki muistuttaa rintasyövästä | Oulu | yle.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti