keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Kirkkoaktiivi tutkijatohtori kaipaa piispoilta vahvaa ulostuloa

Tutkijatohtori Sari Roman-Lagerspetz,
olen kanssasi samaa mieltä, että piispojen ja pappien pitäisi kaivautua ulos poteroistaan. Keinoista olen tosin eri mieltä.
Mielestäni seuraavassa kirkolliskokouksessa piispojen ja pappien pitäisi polttaa kaikki mustat vaatteensa. Musta on eristävä väri. Se estää tunnemaailman informaation kulkeutumisen sisään ja ulos.

Kasvisruoka.
Samaisessa kirkolliskokouksessa tulisi kaikille tarjota vain kasvisruokaa. Ruuan pitäisi olla sellaista, ettei siihen ole lisätty mitään kemikaalia eikä siihen käytetä puolivalmisteita ei jotain eineksiä tai jotain muuta vastaavaa "pyttipannun" korviketta.

Avioliitto vai parisuhde.
Teeveen homokeskustelu nostatti aaltoja kai Päivi Räsäsen avioliittoa puolustavan kannanoton vuoksi. Avioliittohan on ihan eri asia kuin parisuhde.
Voiko homoseksuaalisuuden parantaa?
Mielestäni homoseksuaalisuus on seksuaalinen häiriö, ikään kuin flunssa, josta voi parantua - ei tosin yhtä nopeasti. Tiedä kyllä, että länsimainen lääketiede on nostanut kädet pystyyn sen edessä. Intialainen luonnonlääketiede Ayurveda on tuhansia vuosia tarkastellut homoseksuaalisuutta kehon toimintojen epätasapainona. Sieltä löytyy myös parannuskeinot.

Uskontojen tehtävä.
Entä sitten kirkko sinänsä. Jos oletamme kirkon olevan uskonnon edustaja, niin kuvio on helpompi hahmottaa. Ihmiskunnan kiertokulussa tai kehityksen sykleissä uskonnot voimistuvat vaikeina aikoina. Se ei tarkoita muutaman kymmen vuoden jaksoja vaan satojen ja tuhansien vuosien ajanjaksoja. Uskontojen tehtävänä on pitää ihminen ihmisen tasolla moraalisääntöjensä avulla. Sillä tavalla uskonnot estävät ihmistä vajoamasta eläimen tasolle. Tästä on kysymys homokeskustelussa kirkon näkökulmasta katsottuna. Suomen valtakirkon edustajat eivät vain ole onnistuneet ilmaisemaan itseään oikealla tavalla.

Tasa-arvo.
Tasa-arvo on jotain ihan muuta kuin, että kaikki tekisivät kaikkia mahdollisia töitä. Koko tasa-arvokeskustelu velloo niin voimakkaana tällä hetkellä, koska naiset ovat kadottaneet roolinsa. Sari tohtori on varmaan tietoinen, miten likaisia ja sotkuisia kodit nykyään ovat. Kirjailija Aarno 'Loka' Laitinen on ilmaissut käsityksenään, että naiset ovat tehneet hienosti etsiessään uusia uria elämälleen. Laitisen mukaan he ovat esimerkillisen hyvin ottaneet esimerkkiä miehistä alkaessaan totutella kodin ulkopuoliseen maailmaan. Edelleen Laitisen mukaan, naiset ovat valitettavasti omaksuneet miesten maailmasta juuri ne kolme juttua, joita ei olisi kannattanut matkia. Ryyppääminen, tappeleminen ja huoraaminen eivät ole kovin suositeltavia ominaisuuksia edes miehille saatikka naisille.






http://www.suomenmaa.fi/etusivu/kirkkoaktiivi_tutkijatohtori_kaipaa_piispoilta_vahvaa_ulostuloa_4915378.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti