maanantai 20. syyskuuta 2010

Puolustusvoimien tuotteistaminen uudelleen

Puolustusvoimien komentaja kenraali Ari Puheloinen on ihan oikeassa, että puolustusvoimat pitää uudistaa. Hän ei vain oikein näe, mitä maailmassa on menossa. Vain harvat enää halua tappaa naapurimaan kansalaisia. Vain harvat enää haluaa lähettää suomalaisia sotilaita Afrikkaan tappamaan sikäläisiä ihmisiä. Afrikkalaisten tappaminenhan on sitä paitsi rasismia, koska ne on neekereitä. niitä on vissiin mukavampi tappaa kuin ruotsalaisia tai venäläisiä.
Mitä sitten tilalle?
Puolustusvoimat pitää tuotteistaa uudelleen eikä vain organisoida uudelleen tai hankkia uudenlaisia aseita ihmisten tappamiseen. Voidaanhan noita aseita viime kädessä käyttää myös oman maan kansalaisten tappamiseen.
Miten tuotteistaa uudelleen?
Puolustusvoimat on nyt maan suurin kuntokoulu. Sillä saralla on hyvä jatkaa. Puolustusvoimien on otettava paljon laajempi vastuu kansalaisten turvallisuudesta. Se on saatavissa kohentamalla kansalaisten terveyttä huomattavasti. Tämä tarkoittaa jotain ihan muuta kuin terveydenhuoltojärjestelmän uudistamista.
Minkälaisilla tuotteilla?
Pitää olla joukko-osastoja, joissa syödään vain kasvisruokaa luomuna. Se vähentää jo sinänsä ihmisten halua tappaa. Tappamisen halu on läheistä sukua pelolle. Pelko tulee ihmiseen syömällä tapetuksi tulleen eläimen lihaa.
Tapetuksi tuleminen.
Tapetuksi tulemisen pelko on suurin pelko, mitä elävä olento voi kokea. Tuo pelko menee silmänräpäyksessä tapettavan eläimen jokaiseen soluun. muuttuneen solurakenteen välityksellä pelko siirtyy lihan syöjään.
Kertausharjoitukset.
Kertausharjoitusten ainoa tarkoitus pitäisi olla kertausharjoituksiin kutsuttujen terveyden kohentaminen.
Asevelvollisuus.
Asevelvollisuuden pitäisi olla pakollinen kaikille - myös naisille. Tai esimerkiksi määräaikaisella verohelpotuksella voi houkutella ihmisiä asepalvelukseen ja kertausharjoituksiin.
Entä muuta.
Meditointi ennen aamupalaa on paikallaan samoin ennen päivällistä.
Onko muuta kuin terveyden kohentaminen?
Puolustusvoimiin pitää luoda erikoisosasto, jonka tehtävänä on huolehtia siitä, ettei naapurimailla ole syytä hyökätä tänne. Tämä on erittäin mielenkiintoinen joukko-osasto. Kehittyneillä meditaatiotekniikoilla on nimittäin sellainen ominaisuus, että riittävän suureessa ryhmässä tehtynä se neutralisoi negatiivisia vaikutuksia kansakunnan kollektiivisessa tietoisuudessa. Taiteen puolelta löytyy myös vastaava teknologia.

Viite: http://www.yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2010/09/komentaja_puolustusvoimat_uudistettava_ensi_vaalikaudella_1992369.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti