keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Suomalaiset virkeyden perusteet

Lueskelin tätä blokia: http://roxsheena.blogspot.com/2010/04/sun-warrior-riisiproteiini-rakkautta.html
En oikein ymmärrä, mikä tuossa SunWarriorin proteiinissa kiehtoo. Lukiessani valmistusprosessia en voinut välttyä ajatukselta, että se ei mitenkään eroa tavanomaisesta kemikaaliuskontoon perustuvasta valmistusprosessista.

Päivittäinen perussapuska ei voi perustua kaiken maailman pussiruokiin - mainostettakoon niitä miten tahansa ja olkoon ne miten kalliita tahansa.

Oma käsitykseni on, että ihmisen terveys pysyy suunnilleen yhtä hyvänä ihan tavallisen sekatavarakaupan elintarvikkeilla.

Miten?

1. Valmistus paikanpäällä
Huomio on kiinnitettävä siihen, että ateria valmistetaan paikan päällä.

2.Raaka-aineet
Käytä raaka-aineena vain kokonaisia kasveja tai kasvien osia - siis ei puolivalmisteista.

3. Suomalaiset ruuan valmistus ohjeet
Ei niitä hyviksi koettuja suomalaisia ruuan valmistuksen perussääntöjä kannata yrittää keksiä uudelleen.
4. Säännöllisyys
Pidä ruoka-ajat joka päivä samana.

5. Vuorokausirytmi
Noustessasi ylös aamulla ennen kuutta saat kehoosi luonnon oman virkeyden. Sitä ei tarvitse yrittää hakea monista kaukaa tuoduista ns. superfoodeista. Jokainen sen tietää, että nukkumaan meno ja ylösnousun helppous ovat sidoksissa toisiinsa.
Kun nouset ylös kello kuuden jälkeen, niin saat luonnon omaa virkeyttä elimistöösi vasta iltapäivällä. Sen seurauksena olet virkeä myöhään yöhön. Moni alkaa sitten pitää tätä oravanpyörää hänelle paremmin sopivana ja sairastuu vakavasti.

Uskokaa tai älkää, mutta luonnon aamulla tarjoama elinvoima on voimakkaampaa kuin kaikenlaisista sekoituksista saatu pirteys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti