tiistai 20. syyskuuta 2011


Professori Anu Hopia: Missä elintarvikkeissa ja kuinka paljon näitä aineita sallitaan:
 "Esimerkiksi korvasienen ja käärmeen myrkky ovat todella kovia aineita. Ja niitä saa luonnosta."
"- Tässä menevät puurot ja vellit sekaisin. Ajatellaan, että ruoka on terveellisimpää ja ravitsevampaa, jos siinä on vähän tai ei lainkaan lisäaineita. Näinhän se ei oikeasti ole."

Professosi Hopia, kyllä ne puurot ja vellit taitaa olla sekaisin siellä kemian laitoksellla. Se, että tiedetään paljon elintarvikekemiasta, ei todellakaan tarkoita sitä, että niitä aineita pitäisi laittaa ruokaan. 

Käsitykseni on, että: Jos otetaan standardi 'mökin mummo', joka on aina valmistanut ruokansa itse omista raaka-aineista - mitä nyt mausteita ja suolaa lisäksi. Verrokkina otetaan elintarvikekemian professori, joka on kolmekymmentä vuotta koostanut ruokansa kemiallisesti parannelluista raaka-aineista.

Lopputulos on ihan ilman minkäänlaista tutkimusta, että 'mökin mummo' on paljon terveempi.

Kummallista, että hän on terve, vaikka ei tietäisi yhdenkään ravinoaineensa kemiallista koostumusta.

http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/2011/09/elintarvikkeiden_e-koodit_kuumentavat_tunteita_2883801.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti