sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Jarmo Korhonen ja muut kiusatut

Joku oli kommentoinut tätä UusiSuomi artikkelia näin:
"Pikku-Kalle kertoi kotonaan opettajan kiusaavan häntä koulussa. Vastuullinen isä otti asian omakseen ja neuvotteli opettajan kanssa mahdollisuuden päästä luokkaan seuraamaan opetusta. Kun opettaja kysyi Kallelta, että paljonko on kaksi plus viisi, kääntyi tämä isänsä puoleen lausuen: "Katso nyt, taas se kiusaa."
Entä muualla?
Jarmo Korhosen kannanotto voi olla kuvaus ihan tavallisesta työilmapiiristä. Korhonen tuli ulos Sinikka Salon jälkeen. Ihmetystäni on herättänyt myös poliittisten vaikuttajien ja toimittajien yksimielinen vaikeneminen Salon omasta käytöksestä. Hänhän oli jo ennen nimitystään ollut vaikeuksissa oman käytöksensä vuoksi. Pankkivaltuusmiehet olivat siitä tietoisia nimitystä tehdessään. Kukapa nyt omia töitään paheksuisi.

Toimittajilta olisi odottanut vähän valppaampaa otetta.

Oma lukunsa on sitten tri Salon Suomen Pankin johtajaksi nimittäneen presidentti Tarja Halosen käyttäytyminen alaisiaan kohtaan!

Kehon kemiaa.
Ihmiset ovat perusluonteeltaan hyviä. Hyväksi kutsuttu ruoka kuitenkin kaikkine kemikaaleineen sekoittaa jokaisen ihmisen pään. Ei sille voi mitään, että aivojen ja koko hermoston kemia menee sekaisin.
Jarmo Korhonen ja muut kiusatut — Petri Sarvamaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti